Data De Expirare: 31.07.2025
Durata de livrare: 1-3 zile lucratoare
Dulceturi, gemuri si marmelade fara zahar - acum se pot prepara cu foarte mare usurinta in propria bucatarie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Pectina de citrice, 100% natural.
Green Sugar Gelifiant cu Pectina de Citrice este recomandat in prepararea dulceturilor, gemurilor, marmeladelor din fructe.
Conservarea si depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeasi metoda ca in cazul preparatelor traditionale.
Este recomandat in dietele de slabire si poate fi folosit de catre persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate.
De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.
Cantitate recomandata pentru 2 kg de fructe: 340gr Green Sugar Gelifiant.
INGREDIENTE:
Green Sugar (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol), pectinA de citrice.
Valoare energetica: 32,05kcal/100gr.
UTILIZARE:
Pentru 1 kg de fructe se folosesc 170 g de GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE.
A se consuma, de preferinta, in maxim 10 zile dupa desigilare.
RECOMANDARE DE FOLOSIRE:
Fructele spalate, curatate, taiate la dimensiunea dorita se pun la fiert impreuna cu o lingura zeama de lamaie si aproximativ 500 ml apa (cantitatea de apa variaza in functie de fructe).
Cand fructele sunt bine fierte, intr-un bol separat se dizolva treptat gelifiantul cu o parte din siropul rezultat, apoi se toarna peste fructe si se mai fierb maxim 2 minute.
Se toarna in borcane curate si se sigileaza.
Dupa racire, se depoziteaza in mediu uscat la temperatura de maxim 25°C.
A se consuma in maxim 10 zile dupa desigilare.
Producator: Laboratoarele Remedia