Laboratoarele Remedia (89 produse)

Laboratoarele Remedia - producator cu capital romanesc, leader in domeniul suplimentelor alimentare si al indulcitorilor naturali, a carui preocupare continua este aceea de a oferi consumatorului roman (dar nu numai) produse de ultima generatie, ce au la baza cele mai noi descoperiri in domeniul sanatatii, din ingrediente de calitate.
Investitiile in cercetare, colaborarile cu institute de cercetare, clinici medicale, medici specialisti si de familie fac parte din viziunea companiei, iar  echipa Laboratoarele Remedia include farmacisti, biologi si chimisti, fito si aromaterapeuti cu vasta expertiza in domeniu.
Producatorul Laboratoarele Remedia ofera o gama larga de produse, incercand sa acopere nevoile si solicitarile unei categorii cat mai largi de public.
Specialistii de la Laboratoarele Remedia si-au asumat acest rol insufletiti fiind de pasiunea pentru tehnologie, materializata in linii de productie de ultima generatie dar si de respectul pentru natura - ingredientele utilizate provin din surse naturale, atent analizate fizico-chimic si microbiologic.
Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiile de lucru, precum si procedurile respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP).
Furnizorii de materii prime sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania, Statele Unite ale Americii.

Gama de indulcitori naturali Green Sugar a primit Certificarea Toothfriendly in urma unor teste de laborator efectuate la Universitatea din Zurich, Elvetia. Aceasta certificare este un indicator international pentru produsele sigure pentru dinti. 
De asemenea, gama Green Sugar a castigat premiul BEST TASTE in cadrul Conferintei Mondiale a Steviei, Lisabona 2022. Premiul a fost acordat de World Stevia Organization. Juriul a fost impresionat de calitatea acestor produse, iar criteriile principale au fost: gust, post-gust, miros si aspect
.
             

"Laboratoarele Remedia - Credem in puterea vindecatoare a naturii, in performanta si inovatie, fara sa uitam traditia din care ne tragem radacinile"

Afiseaza: 1-24 din 97 produse

 Filtre

Suport clienti 10:00 - 18:00

0745511900 office@healthonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!