Romvac - Imunoinstant (13 produse)

Produse Romvac - Imunoinstant in oferta HealthOnline.ro - 13 produse

Avand o experienta de aproape 50 de ani in medicina, societatea romaneasca Romvac Company S.A. a dezvoltat inca din anul 2010 o linie de produse terapeutice pe baza de imunoglobuline Y si principii biologic active, extrase din oua recoltate de la gaini hiperimunizate cu un cumul de antigene patogene pentru om.
Imunoglobulinele IgY specifice care se gasesc numai in gama de produse Imunoinstant au fost dezvoltate de oamenii de stiinta de la Romvac pentru a ajuta organismul uman sa lupte impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice si pentru a-l sustine din punct de vedere imunologic.
Romvac a urmarit punerea in valoare a resurselor stiintifice, umane si tehnologice detinute asigurandu-si pozitia in avangarda cercetarii stiintifice in imunologie, biologie si dermatologie, prin crearea produselor din gama Imunoinstant, ale caror proprietati terapeutice le confera atat un statut unic pe piata din Romania cat si recunoasterea comunitatii stiintifice internationale.
  • Imunoglobulinele IgY din Oul Hiperimun Romvac - tehnologie unica impotriva microorganismelor multirezistente;
  • Imunoglobulinele IgY specifice - imunitate pentru toate varstele. Acestea reprezinta adjuvante nu numai cu efect curativ, ci si profilactic, deoarece in cazul unui om sanatos creaza o bariera impotriva posibilelor infectii, ajutand la intarirea sistemului imunitar si la mentinerea starii de bine a intregului organism. Practic este vorba despre imunitate pasiva, deoarece organismul nostru primeste gata pregatiti anticorpii de care are nevoie, fara a mai fi obligat sa-i produca singur ca in cazul vaccinurilor.
  • Gama de produse 100% naturale de la Romvac, ce contin imunoglobuline IgY specifice, au diferite forme de conditionare: comprimate, solutii pentru aerosoli, pulberi de uz intern si extern, geluri de uz extern, unguente si creme, sapunuri si sampoane.
Imunoinstant - O speranta pentru fiecare

Suport clienti 10:00 - 18:00

0745511900 office@healthonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!