Laropharm (28 produse)

Produse Laropharm in oferta HealthOnline.ro - 25 produse
 
Laropharm inseamna una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice din Romania, ce respecta regulile privind Buna Practica de Fabricatie (GMP) si Buna Practica de Distributie (GDP) pentru productia si distributia celor peste 100 de produse din portofoliul sau: medicamente cu si fara prescriptie medicala, dispozitive medicale si suplimente alimentare.
Detinand linii de fabricatie si laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, precum si o puternica echipa de reprezentanti medicali si de vanzari, Laropharm se numara printre principalii competitori autohtoni in piata farmaceutica din Romania incapand cu anul 2001, alaturi intotdeauna de pacienti si partener de incredere al comunitatii consultantilor de specialitate in sanatate: farmacisti si medici.
De asemeni, Laropharm reprezinta si un actor responsabil in cadrul comunitatii, dezvoltand programe de automonitorizare a factorilor cu impact asupra mediului. Toate emisiile companiei sunt in concordanta cu standardele Uniunii Europene, Laropharm mandrindu-se cu o statie moderna de epurare a apei uzate folosita in procesul de productie precum si cu un sistem hibrid eolian - solar pentru producerea energiei electrice.

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Suport clienti 10:00 - 18:00

0745511900 office@healthonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!