Culmea Allinone (30 produse)

Culmea Allinone - Intreprindere sociala, Unitate Protejata Autorizata

Povestea Culmea a inceput acum multi ani, fiind scrisa de familia Florentina si Florin Ionita - antreprenori sociali, dl. Florin Ionita fiind el insusi o persoana cu disabilitati.
Din nevoia de a folosi si din dorinta de a oferi celor dragi produse cosmetice naturale, handmade, realizate din plante medicinale si ingrediente de cea mai buna calitate, prietenoase cu omul si natura, a aparut Culmea - atelierul dezvoltat initial cu fonduri europene. Procesele de productie corespund metodelor empirice de odinioara, pastrand grija si rabdarea invatate in familie de-a lungul timpului, fiind insa adaptate celor mai noi tehnologii.
Familia Ionita a dorit sa duca povestea la un alt nivel, transformand atelierul Culmea intr-o Intreprindere Sociala ce doreste in permanenta sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile prin educarea acestora cu privire la importanta igienei corporale pentru sanatate, prin oferirea produselor necesare, dar si prin asigurarea unor locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati, contribuind la integrarea socio-profesionala a acestora.

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Suport clienti 10:00 - 18:00

0745511900 office@healthonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!