icon Scutece potrivite pentru cei mici....Sugestii pentru mamici

Scutece potrivite pentru cei mici....Sugestii pentru mamici
De câte ori ai simțit nevoia unui sprijin atunci când te-ai întrebat ce contează cu adevărat când alegi scutecele pentru bebelușul tău?
Aparent, e floare la ureche când sunt atâtea brand-uri pe piață.... Dar când începi să fii atentă la etichete, se schimbă situația.
În primul rând, pune pe listă ceea ce este important pentru bunăstarea copilului, dar și a familiei tale:

 
  • Asigură-te că folosești un scutec potrivit ca mărime pentru vârsta și greutatea bebelușului
Îți recomandăm să te ghidezi mereu după numărul de kilograme - toate brand-urile de scutece menționează pe ambalaj vârsta sau intervalul de greutate în care ar trebui să se încadreze copilul ca să i se potrivească. Chiar și așa, e posibil să descoperi un croi diferit în funcție de brand - fiecare copil are propria conformație. De exemplu, scutecele Zuluff® pe care le găsești în magazinul nostru au talia mai înaltă și sunt o idee mai mari decât aceeași mărime de scutec de la un brand competitor, pentru mai multă eficiență în cazul scaunelor explozive.
 
  • Asigură-te că scutecul folosit va avea un grad mare de absorbție ca să nu te trezești cu accidente neplăcute – scurgeri sau piele iritată.
Gradul de absorbție se traduce prin cantitatea de lichid pe care scutecul o poate reține, cât de bine se distribuie lichidul pe toată suprafața absorbantă a scutecului și prin gradul de umiditate resimțit de pielea bebelușului.
Dacă scutecul nu are un grad de absorbție bun, atunci bebelușul va resimți disconfort, pielea lui va fi iritată și vor exista și scurgeri de lichid din scutec.

În plus, vei vedea că unele scutece din gama premium au indicator de umiditate: o bandă galbenă care reacționează la variații ale pH-ului, adică se face albastră în contact cu pipi și te anunță astfel că e timpul să schimbi scutecul – e de mare ajutor, mai ales în primele săptămâni de viață.
 
  • Asigură-te că materialul din care este fabricat scutecul va fi cât mai moale
Healthy tip: Scutecele Zuluff® din magazinul nostru sunt învelite în fibre moi de bambus, cea mai rapid regenerabilă și sustenabilă resursă de fibră lemnoasă din lume. Atfel, devin un înlocuitor nemaipomenit de bun al plasticului din scutece, fiind sustenabile și biodegradabile.
Bonus: Vrei să știi ce conține un scutec Zuluff®, brand 100% transparent, imaginat și proiectat în România? Iată:

  • Asigură-te că scutecul folosit este prietenos cu pielea sensibilă a bebelușului. Certificare dermatologică.
Scutecul pentru bebelușul tău NU ar trebui să conțină substanțe chimice care ar putea dăuna sănătății lui: vorbim aici despre iritații, dar și despre posibile efecte adverse mai serioase.
Evită scutecele albite cu clor și pe cele care conțin loțiuni și parfum. Să fim serioși: un scutec folosit nu va mirosi nicicând a primăvară, cu toate parfumurile din lume! Mai bine alegem varianta curată și sigură pentru bebeluși, cu miros neutru.
Loțiunea e folosită adesea în scutecele de plastic, pentru a evita lipirea plasticului umed și cald de piele – adesea loțiunea e din derivate petroliere, conservată cu parabeni. Ideal e să alegi un scutec fără loțiune și să folosești ce cremă vrei pentru bebe, dacă alegi asta.
O certificare dermatologică a unui produs ce intră în contact cu pielea este necesară. E bine să știi că un organ de specialitate acreditat a analizat produsul și l-a supus la diverse teste dermatologice înainte ca acesta să intre pe piață

Bonus: Scutecele Zuluff® disponibile pe HealthOnline.ro sunt certificate de prestigiosul Institut Dermatest din Germania 
  • Asigură-te că scutecul folosit are un sistem de prindere optim în acord cu vârsta micuțului tău
Sistemul de prindere al unui scutec crește o dată cu copilul. Dacă în primele luni, când bebelușul e mic și stă cumințel pe masa de înfășat, vei avea nevoie de un scutec normal, cu benzi laterale cu arici, după ce copilul începe să fie mai mobil, să se rostogolească și să vrea să exploreze lumea, ar fi mai ușor dacă ai trece la scutecele de tip chiloțel, care se și îmbracă mai ușor. Imaginează-ți cum e să îi pui scutec unei caracatițe. Cam așa se simte și când încerci să îi schimbi scutecul unui copil care a prins gustul explorării. Distractiv, nu?
Bonus: În magazinul nostru găsești atât varianta cu benzi laterale cu arici, cât și varianta chiloțel din gama Zuluff®.



Sursa: Zuluff Diapers®

Suport clienti 10:00 - 18:00

0745511900 office@healthonline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!